Voor informatie over de hulphonden gelieve te e-mailen in plaats van te bellen! (Ook niet via Whatsapp of Facebook, want daardoor raken wij het overzicht kwijt.) De beller wordt verzocht te e-mailen, dus bellen heeft gewoon geen zin. Reden hiervoor is dat wij overdag met de honden trainen, en niet tijdens het trainen met een telefoon in de hand gaan lopen. 's Avonds zijn wij niet bereikbaar.

E-mails worden door de weeks 's ochtends beantwoord. Een e-mail die vrijdagochtend na 10.00 uur wordt verzonden, wordt op zijn vroegst dus pas maandagochtend beantwoord! Mocht ik die dag geen tijd hebben, of zijn we bezig met het afleveren van geleidehonden (3 weken) dan kan het nog ietsje langer duren, maar wij doen ons best alle e-mails zo snel mogelijk te beantwoorden.

Ons email adres: info@vomfalorie.nl  

Stuur geen mails via sites die werken met codes svp.!

FAQ's: uitleg zie hieronder.

- minimale leeftijd

- aanvraag dekje voor zelf opgeleide hulphond

- Ervaring met honden is een vereiste

- geen suïcidale gedachten of pogingen

Minimale leeftijd om in aanmerking te komen voor een volledig opgeleide hulphond is in principe 16 jaar. Reden hiervan is dat wij niet wekelijks naar iemand toe kunnen rijden om begeleiding te bieden. Kinderen/jongeren hebben dit vaak wel nodig, en daarom doen wij dit in principe niet. Mocht het zo zijn dat iemand jonger is dan 16 maar heel veel ervaring heeft met dieren, daar ook gevoel voor heeft (leiding geven aan een dier hoort daar ook bij) dan valt er over te praten. Het gezin moet er wel 100 procent achter staan en mee kunnen helpen/begeleiden en over het algemeen kan er dan alleen gekozen worden voor een labrador. 

Wat betreft de aanvraag voor een dekje/pas van een zelf-opgeleide hond:

Wij geven geen dekjes/pasjes meer aan zelf-opgeleide hulphonden! Dit ivm het continu niet nakomen van onze regels en het niet voldoen aan onze voorwaarden. Het spijt ons voor degene die er wel serieus mee bezig zijn, maar de tijd die wij onnodig kwijt zijn aan de aanvragen voor zelf-opgeleide honden gaan wij weer besteden aan onze eigen hulphonden.

Ervaring met honden: 

Voor het aanvragen van een hulphond hebben wij als eis dat men ruime ervaring heeft in het zelfstandig uitlaten en verzorgen van een hond.

Su├»cidale gedachten/pogingen zijn voor ons een absolute no-go!

Voor meer info, mail naar: info@vomfalorie.nl

Niets van deze website en e-mails mag worden gekopieerd en/-of verspreid zonder schriftelijke toestemming van de auteur

info@vomfalorie.nl