Stichting Vom Falorie

Ons doel is om mensen met een psychische aandoening weer een toekomst te geven. Het gaat hier voornamelijk om angststoornissen, trauma's (ptss) en autisme. Wij hebben wonderlijke veranderingen in onze cliënten gezien dankzij onze volledige opgeleide psychiatrische hulphonden.

Deze honden worden speciaal uitgezocht en opgeleid voor de cliënt. Een opleiding van minimaal 8 maanden. Na de opleiding levert Vom Falorie de hond bij de mensen thuis af, en blijft daar enige dagen om alles zo goed mogelijk te begeleiden. De band die vervolgens ontstaat tussen de cliënt en de hond is enorm sterk. Samen kunnen ze dromen waarmaken en kan onze cliënt terug de maatschappij in. Zelfstandig boodschappen doen, zelfstandig wonen, afbouwen van medicijnen, starten met vrijwilligerswerk of zelfs weer een betaalde baan... Het is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden die waar worden gemaakt dankzij onze hulphonden.

De vraag naar deze speciale hulphonden van Vom Falorie is enorm hoog. Maar ondanks dat de hulphonden de zorg enorm veel geld besparen, worden ze niet vergoed door verzekeringen. De cliënt moet de hulphond volledig zelf betalen.

Wij hebben dus dringend sponsors en donateurs nodig om deze mensen te kunnen helpen. Daardoor zouden ze eindelijk een kans krijgen om een nieuwe toekomst op te bouwen.

Wilt u hier meer over weten, of wilt u ons financieel ondersteunen?

Mail dan naar info@vomfalorie.com

KvK: 6679 6350

RABO: NL43 RABO 0313 788 073

Of doneer (anoniem):