Herplaatsing

Hieronder vindt u een overzicht van de honden die wij in de herplaatsing hebben staan. Het zijn hele leuke honden die al een basis-training hebben gehad en die medisch gekeurd zijn, maar door een bepaalde reden niet verder gaan in de opleiding tot hulphond, of teruggekomen zijn door een bepaalde reden, of met pensioen mogen.

Bij interesse in 1 van deze honden, mail naar info@vomfalorie.nl

Wij werken niet meer met wachtlijsten, omdat 90% van de mensen in de tussentijd ergens anders een hond vandaan haalt, en ons dan niet even op de hoogte brengt. Het kost ons te veel tijd om al die mensen af te mailen totdat we eindelijk iemand hebben die wel heeft gewacht, dus vandaar dat we hiermee zijn gestopt. Herplaatsers zetten wij dus gewoon op de website, en uit de reacties kiezen wij een geschikt adres.

>> Op dit moment hebben wij 1 hond in de herplaatsing! <<

Te Koop: Zeer lieve duitse herder reu, geboren 22 feb 2017. Wolfsgrauw, gecastreerd, geröntgend op HD, ED en Rug. (goedgekeurd), geslaagd voor het VZH examen. Heeft altijd samen geleefd met een kat. Super gehoorzaam, rustige, lieve en stabiele hond. Op straat kan hij een macho zijn naar andere honden (voorkomend uit een stukje spanning), dus ervaring met honden is een vereiste! Heb je dit niet, hoef je niet aan deze hond te beginnen, want dan krijg je problemen op straat. In handen van een ervaren geleider een hele makkelijke hond, heeft een kleine inwerking/afleiding nodig op de juiste momenten en dan is er niets aan de hand. Is geen actieve hond, dus agility bijvoorbeeld past niet bij hem. Heeft nooit samen geleefd met kleine kinderen, dus hier kunnen wij niets over zeggen. Houdt van wandelen en mee gaan in de auto, is graag de hele dag bij je. Prijs: 750,- euro. 

Voor info mailen naar info@vomfalorie.nl

Wij beantwoorden de e-mails van maandagochtend t/m vrijdag-ochtend.

Dus niet gaan bellen s.v.p!!