Herplaatsing

Hieronder vindt u een overzicht van de honden die wij in de herplaatsing hebben staan. Het zijn hele leuke honden die al een basis-training hebben gehad en die medisch gekeurd zijn, maar door een bepaalde reden niet verder gaan in de opleiding tot hulphond, of teruggekomen zijn door een bepaalde reden, of met pensioen mogen.

Bij interesse in 1 van deze honden, mail naar info@vomfalorie.nl

Wij werken niet meer met wachtlijsten, omdat 90% van de mensen in de tussentijd ergens anders een hond vandaan haalt, en ons dan niet even op de hoogte brengt. Het kost ons te veel tijd om al die mensen af te mailen totdat we eindelijk iemand hebben die wel heeft gewacht, dus vandaar dat we hiermee zijn gestopt. Herplaatsers zetten wij dus gewoon op de website, en uit de reacties kiezen wij een geschikt adres.

>> Op dit moment hebben wij 1 hond in de herplaatsing! <<

Wij hebben door omstandigheden een shepherd teefje terug gekregen. Ze is net 5 jaar geworden. Ze is circa 3 jaar als hulphond in functie geweest en heeft haar geleidster geweldig geholpen. Het is een gigantische knuffelkont met een heel opvallend uiterlijk. (grijs merle) Ze kan super goed luisteren en heeft de afgelopen 3 jaar samen in een mandje geslapen met een kat en een konijn. Het is wel een dametje met een eigen willetje, die ook zeer duidelijke leiding nodig heeft. Als je leiding geeft heb je een wereldhond aan haar en is ze super makkelijk. Geef je geen leiding dan gaat ze haar eigen willetje doordrukken, en zal ze ook mensen en dieren op afstand houden door tegen ze te blaffen. Met leiding geven bedoelen we uiteraard iets anders dan met harde hand behandelen, want dat is absoluut niet nodig met haar. Gewoon duidelijkheid in wat wel mag en wat niet mag, en vooral naast je been laten lopen met slaphangende lijn. Hou je de lijn strak, of laat je haar voor je lopen, dan kan ze uitvallen. Het is dus GEEN beginnershond en we geven ook GEEN dekje en pasje meer voor haar mee. Ze mag van ons niet meer in functie als hulphond. Ze kan samen gehouden worden met andere honden, maar ze heeft weinig interesse in andere honden. Dus als je een speelkameraadje voor je eigen hond zoekt, is dit teefje niet de juiste keuze. Wil je een hond die je makkelijk samen mee kan nemen met je andere hond, zonder dat ze continu lopen te spelen met elkaar, dan is ze perfect. Ze gaat hier ook mee in de (aangelijnde) groepswandelingen van circa 5 honden, en loopt keurig met slaphangende lijn mee zonder zich met de rest van de honden te bemoeien. 

We vragen voor haar een vergoeding van 450 euro. Ze verblijft bij ons in Grossheide-Duitsland. (Tussen Norden, Emden en Aurich.)

Voor meer info mail naar: vomfalorie@hotmail.com 

Voor info mailen naar info@vomfalorie.nl

Wij beantwoorden de e-mails van maandagochtend t/m vrijdag-ochtend.

Dus niet gaan bellen s.v.p!!