Gastgezinnen gezocht

18 oktober 2021: Gastgezinnen gezocht voor onze pups en het volgende nestje.

Onze Pukkie heeft 8 prachtige pups ter wereld gebracht. Ze zijn alweer bijna 6 weken! We zijn nog op zoek naar gastgezinnen die de pups een jaar lang in huis willen nemen en willen opvoeden/socialiseren. De pups waarvoor wij nog een gastgezin zoeken zijn de pups Roze en Donker Blauw. Ook zijn wij voor ons volgende nestje alvast op zoek naar gastgezinnen. We verwachten dat de pups van Bliss in Februari geboren worden, en dan in April het nest mogen verlaten.

Interesse? Mail ons dan! stichtingvomfalorie@gmail.com We kijken ernaar uit!

27-Augustus- 2021

Wij verwachten puppy's!! 

Wij zijn dringend op zoek naar gastgezinnen die voor één jaar een pupje willen opvoeden tot een lieve rustige huishond. 

Wilt u ons helpen?
mail ons dan via stichtingvomfalorie@gmail.com

De honden worden later opgeleid tot blindengeleidehond of hulphond, mits ze gezond zijn en over het juiste karakter beschikken uiteraard. Dat bekijken we echter pas als de hond oud genoeg is voor de opleiding. Eerst moet een pup lekker pup kunnen zijn en alle tijd krijgen om op te groeien en zich te ontwikkelen. 

Het is belangrijk dat de pup in dat eerste jaar goed gesocialiseerd wordt en leert dat onze drukke maatschappij een leuke omgeving is om in mee te gaan.

We hebben een ontzettende leuke groep pleeggezinnen, en willen deze graag uitbreiden. Zo kunnen we de ideale basis leggen voor onze toekomstige clienten! We zijn heel af en toe ook op zoek naar gastgezinnen voor oudere honden. Wij komen namelijk nog wel eens honden tegen waarvan we twijfelen of ze wel de juiste basis hebben om ze verder te trainen tot hulphond. Normaal wijzen we die honden dan af, maar we zouden zulke honden juist graag voor een bepaalde tijd in een gezin plaatsen, zodat wij meer te weten komen over het gedrag van de hond in- en rond huis.

Wilt u ons helpen?

Mail ons dan snel!  info@vomfalorie.nl