Wij zijn zo nu en dan op zoek naar gastgezinnen die voor anderhalf jaar een labrador pup willen opvoeden tot een lieve rustige huishond. 


Wilt u ons helpen?
mail ons dan via vomfalorie@hotmail.com

De honden worden later opgeleid tot blindengeleidehond of hulphond, mits ze gezond zijn en over het juiste karakter beschikken uiteraard. Dat bekijken we echter pas als de hond oud genoeg is voor de opleiding. Eerst moet een pup lekker pup kunnen zijn en alle tijd krijgen om op te groeien en zich te ontwikkelen. 

Het is belangrijk dat de pup in dat eerste jaar goed gesocialiseerd wordt en leert dat onze drukke maatschappij een leuke omgeving is om in mee te gaan.

We hebben een ontzettende leuke groep pleeggezinnen, en willen deze graag uitbreiden. Zo kunnen we de ideale basis leggen voor onze toekomstige clienten! 

We zijn heel af en toe ook op zoek naar gastgezinnen voor oudere honden. Wij komen namelijk nog wel eens honden tegen waarvan we twijfelen of ze wel de juiste basis hebben om ze verder te trainen tot hulphond. Normaal wijzen we die honden dan af, maar we zouden zulke honden juist graag voor een bepaalde tijd in een gezin plaatsen, zodat wij meer te weten komen over het gedrag van de hond in- en rond huis.

Wilt u ons helpen?

Mail ons dan snel!  vomfalorie@hotmail.com